Velikonoční soustředění

Hadač Miroslav     14.04.2017

Velikonoční soustředění je úspěšně za námi. 66 účastníků absolvovalo celkem 8 kvalitních tréninků a 3 přednášky (práce s buzolou, GPS analýzy, ....). 13 nových buzol bylo využito beze zbytku a přispělo ke zdokonalení práce s mapou a buzolou jako nerozlučného celku. Nový vyčítací mobilní systém včetně tisku mezičasů byl využit na 7 trénizích (o ovládání byl veliký zájem mezi dětmi). Z 6 tréninků jsme pořídili GPS záznam. Níže je spousta materiálu k individuální analýze.


Den pátý klasika

Výsledky, mezičasy, GPS záznam

Den čtvrtý krátká trať

Výsledky, mezičasy, GPS záznam

Den čtvrtý okruhy

Výsledky, mezičasy

Den třetí vrstevnicovka

Výsledky, mezičasy. GPS záznam

Den třetí lesní sprint

Výsledky, mezičasy, GPS záznam. V sobotu jsme si zopakovali rozcvičku a snídani. Dopolední trénink probíhal formou dvoukolového sprintu a odpolední formou vrstevnicovky. Večer jsme si prohlédli záznamy GPS z tréninků.

Den druhý krátká trať

Výsledky, mezičasy, GPS záznam

Den druhý kombotech

GPS záznam. Den jsme odstartovali rozcvičkou a poté snídaní. Na dopolední trénink  jsme se přesunuli k rybníku U Dubu, kde jsme absolvovali COMBOTECH a odpoledne jsme dojeli do okolí Kaltenštejna, kde probíhala krátká trať. Večer jsme pak shlédli přednášku o základech OB.

Den první Noční

Dva okruhy kolem chaty. Určeny především pro děti a mládež. Poprvé úspěšně v akci bylo použito vyčítání v mobilu a tisk mezičasů (vše OK). Výsledky, mezičasy.