Sportovní zázemí

Hadač Miroslav     29.04.2023

29.4.2023. Další posun téměř po třech letech. Máme hotovou Finální dispozici pro stavební povolení, žádost o dotaci (NSA) a spoluúčast (30%). Přidali jsme tartanovou dráhu a hřiště. Na vytýčené cestě k cíli, který byl hodně daleko, jsme trpělivě postoupili na jeho dohled :)


28.10.2020. Kontejner (provizorní zázemí) obložen OSB deskou. Elektřina už je žívá v rozvodech. Dodělali jsme připojení kontejneru na EN (40m výkop pro kabel do hloubky 45 cm, v 5 lidech). V nejbližší době do kontejneru přibude osvětlení a topení s dálkovým ovládáním. Provedli jsme hydrogeologický průzkum, dva hluboké vrty pro způsob založení stavbny a vsakování. Už zbývá jen povolení využívání zázemí :( ......


17.8.2020. Přípojka elektriky bude do konce týdne hotová. Pak ještě napojení ČEZ (ale to už bude formalita). Na druhý pokus byl kabel nalezen. Bude následovat zateplení kontejneru, elektrifikace, vytápění pro ziiní období. Další meta je přívod vody (pak odpad a na závěr samotná stavba). 


12.11.2019. Pomalu dostavujeme kontejnery. Jeden skladový a jeden obytný, který bude sloužit jako zázemí (než postavíme kompletní celek. Jen pro pořádek elektrika zatím není (kabel nevedl tam, kde měl vést a ČEZ řeší odkud nás připojí).


 

 

 


10.4.2019. Dnes byla vybudována přípojka elktrického napětí pro naše sportovní zázemí. Smlouva o právu stavby bude v červnu, pak už "jen" studna, projekt, stavební povolení, dotace, výstavba
 



25.5. byly odevzdány naše vizualizace k urbanistickému projednání SMO. 



1.5. jsme postavili klubovnu (light), posekali vše kolem, intenzívně potrénovali, koupali se, opékali, vyvezli první popelnici. Další trénink je ve čtvrtek v 17:00 hod. Fotky od LV.


26.4. proběhlo první posekání (zalistil LV). Záchod stojí pod stromečkem, popelnice čeká na odpadky u hlavního vchodu, vajíčka našich budoucích spolubydlících čekají na vylíhnutí.

Kove s LV (6.4.) vytýčili plot kolem zázemí, ten bude postaven do půlky dubna. Prvního května postavíme "mléčnou" klubovnu, ohniště, hříště, dráhu pro nácvik techniky, popelnici, kadibudku, posekáme trávu, zasadíme květinky a stromečky, rozdáme klíče, ořežeme stromy, něco opečeme, něco potrénujeme, něco kolem zmapujeme ....