MSR krátká a štafety 20.-21.5

Hadač Miroslav     20.05.2023

MSR štafety, Všichni naši účastníci (kromě štafety H21, kteří byli "až" 7. :) (Filip, Vašek, Štěpán)), včetně holek z UOL, skončili na bedně. Nejcennější je druhé místo našich dorostenek v D21 (Alenka, Kája R., Barča). Holky UOL vyhrály D18 (Terka, Helča, Lenka). V Open suverénně vyhrála Kája K. s Mirkem. Výsledky. Fotky.



MSR krátkou jme si vybrali jako poslední adekvátní přípravu na ŽA (a nominačky MED). Zajímal nás hlavně srovnatelný terén a stejný mapař. Cílem nebyly výsledky, ale hlavně kontrola výškové pozice v kopcovitém terénu. Pořadatel připravil kvalitní tratě (a samozřejmě i vše kolem, o hodnotných cenách ani nemluvě :)).
Řada naších výkonů vedla k hezkým umístěním. V D21E Barča vybojovala 2. místo. V D16 byla Kája R. první. V D20 pak Kája K. třetí. V H14 Štěpán první. V H21E Filip pátý. V H55 Mirek těsně druhý. Alenka v D16 čtvrtá. Společně s námi se závodů účastní holky z UOL, Těsně 2. byla Lenka Jílková v D18 a v D16 byla druhá Tereza Paulíčková. A řidič Pavel Rychlý (KRN) byl první v H35. Výsledky. Mezičasy.