Soustředění Zderaz

Hadač Miroslav     04.07.2020

Úterý dopoledne: Štafetové farstované úseky (3 varianty). Běželo současně 6 kluků a 6 holek s Bounem. 6 nebo 4 farstované úseky. Simulovali jsme štafetové situace (start jednoho s náskokem, start dvou s náskokem, start po 10s atp.). 
Úterý odpoledne: Sprint Moravská Třebová. Stejné tratě jako JRD v roce 2014. Výsledky JRD (pro porovnání, tenkrát to bylo na SI, my letos běželi na objekty). Borun a Barča alternativně 1500m ve Vítkovicích. Test.
Úterý večer: test postupy ze sprintu (web oddílu).


Pondělí dopoledne: Okruhy v Toulovcových Maštalích. Krátké prudké kopce s monožstvím skal, kamenů, ůdolíček. 6 okruhu 700-1000m. V rámci tréninku každý něco postavil a něco stáhl (lepším se, vše na svých místech. Několik kontrol bylo přímo v Maštalích.  Výsledky s mezičasy.
Pondělí odpoledne: Klasika v tempu AP1. Dvě tratě 9400 a 5400m. Bílý les s borůvčím. Pustá Rybná (trénink z portf. Hejkal Campu). 3D Rerun.
Pondělí večer: přednáška (rozbor postupů z klasiky, připomenutí základních pravidel: buzola, směr, neodejdu od kontroly dokud ..., plán, realizace, volba, generalizace, záchytné body, ....).


Neděle dopoledne: Závod krátká trať (Hejkal Camp). Melioračky, melioračky a zase melioračky, z části světle zelená. Startovka. Výsledky.
Neděle odpoledne: Kombotech (línie, had, minikrátka na SI, švýcarská hra). Horko. Toulovcovy Maštale (skály, borůvčí, ...). Výsledky minikrátké.
Neděle večer: Přednáška (rozbor chyb z oblasťáku minulého týdne, příprava na zítřejší okruhy a klasiku).


5.7. v 6:30 odjíždíme na další přípravný camp se zaměřením na vrcholové závody v září a říjnu. Renospond nám po dvě noci bude zázemím (byli jsme zde 2 x na velikonočním soustř.). Program je nabítý, 6 tréninků (závod krátká, kombotech, okruhy, klasika, štafetové úseky, městský sprint). Večer nás čekají rozbory a taktické přednášky.