Silvestrovské soustředění

Holas Tomáš     29.12.2019

Fotky sleduj i zde

Podle naježděných a naběhaných kilometrů je vidět, že tato akce není pouze rodinná dovolená. Je to Silvestrovské Soustředění.

Úterý 31.12 skupina nadějných a neúnavných běžkařů vyšlapla na Soukenou. Namazali jsme Červený Speciál  a stezkou v oblacích a boruvčí dojeli na Alfrédku. Ti, kteří pokračovali po traverzovce dál, tak si dokonce perfektně zalyžovali. Běžecká skupina vystoupala až na Jelení studánku, respektive přežila klus s maminkou. Po krátkém polednim klidu jsme všichni vyrazili pěšky na Karlov.


Pondělí 30.12 Dnes jsme se po snídani vydali na zimní stadion do Rýmařova. Hrál se hokej, bruslilo se na čas nebo se jezdilo jen tak kolem dokola. Nebruslaři priběhli do Rymařova po novoveskych loukách a stráních. Za odměnu pak byl pro všechny wellness v hotelu Slunce. Odpoledne se točilo na stadionku.

     



Neděle 29.12 Příznivé sněhové podmínky na Nové Vsi umožnili všem Malým a Velkým obout lyže hned za chatou a vyšplhat se přes Mravencovku až na Alfredku. V bufetu bylo příjemně. Velká děcka točila asfaltku na Mravencovku, neflákali se. Odpolední trenink byl v duchu kdo chce, tak ať trénuje a kdo nechce, ať je alespoň na čerstvém vzduchu.


Sobota 28.12 Zimní radovánky na chatě Slunečná jsme započali rozcvičkou s Jakubem Holušou. Poté následoval krátký orienťák pro malé po loukách Nové Vsi. Přidali se i malí reprezentanti ze Zlína. Větší holky po kotníky ve sněhu zdolaly výklusem Soukennou a chlapi Alfredku se Starou Vsí.  Odpoledne se už bežkovalo na stadionku. Drobně sněží.