OLM, 6. závod

Hadač Miroslav     21.05.2019

Další závod proběhl v okolí klubovny. Zdokonalili jsme bezkontaktní ražení, poučili se o běhání přes pole a zakázané prostory, vyzkoušeli rozdělovací prvky, zavítali do neznámých míst. Účast jako obvykle slušná, řada nováčků. Dík spřáteleným tenistům za průběh tenisovým areálem. Mapu připravil Jiří Sýkora. Pro tisk map byl použit nový typ syntetického papíru, který má výrazně lepší vlastnosti než Pretex (nenamokne a nelze roztrhnout) ... test dopadl dobře. Po závodě ještě VH a schůze k pořádání OŽ. Vsledky. Žebříček. Další závod bude 29.5. Pivovar Zlatníky.


Upozornění: přes kurty vedle našeho zázemí můžete použit jen cestičku, která je mezi zákazy. Nikde jinde po kurtech se prosím nemotejte. Mapa bude vytištěna na nepromokavém neroztržitelném plastovém papíře Yupo Blue, nepříznivé počasí prověří odolnost (pocity s novým papírem hlaste). Zákaz běhání přes pole. Na mapě šrafovaně zakázaná místa. 
Kontroly budou nastaveny v režimu bezkontaktního ražení.

Bude ve středu 22. 5. od Klubovny. Něco mezi sprintem, krátkou a klasikou na mapě 1:4000. Staví Mirek Hadač (namísto zraněného J. Peřinky st.). Start 17:00 (poslední 17:30. Tratě od 2 do 5 km. Přihlášky IS OBO, neoddíloví v Orisu.

Krabička CHECK startuje Siac, ražení klidným dotekem krabičky, kontrola ražení očním kontaktem blikání čipu, pozor: z tréninkových důvodů můžou být některé kontroly v režimu kontaktním .... pak vám čip nezabliká a musíte razit starým způsobem, krabička start a cíl je v kontaktním režimu.